Maaien

Zwembaden

Particulier

Cultuurtechniek

Agro

Riolering

Bestrating

Nicolaas Bouwman & Team
Nicolaas Bouwman is al vanaf zijn jongere jaren actief in het grondwerk. Vanaf 2009 heeft hij zijn eigen stappen gezet en door hard werken inmiddels uitgegroeid tot een waardig bedrijf van significante omvang. Samen met zijn medewerkers, werken zij dagelijks gedreven aan hun opdrachten. Diversiteit en uitdagingen in de werkzaamheden komen wekelijks aan bod.

Na zijn HAS-opleiding in Dronten is Nicolaas Bouwman zich meer gaan focussen op de infratechniek. Zijn interesse en deskundigheid liggen in zowel de GWW als de agrarische sector. Nu en in de toekomst is Nicolaas Bouwman gericht op een duurzame bedrijfsvoering, waarbij kennis en kunde hoog in het vaandel staan. Door deze kwaliteiten is hij zich meer en meer gaan excelleren in het specialistische grondwerk.
Zeer trots is het team dat werkt bij en voor Bouwman BV. Het is een hecht team met bevlogen professionals die elke fase van het proces beheersen, van calculatie tot realisatie. De werknemers voelen zich persoonlijk betrokken bij het eindresultaat. Iedereen binnen de organisatie heeft één doel voor ogen: Een project realiseren zoals dat bedoeld en bedacht is, een project dat voor 100% voldoet aan de verwachtingen van onze opdrachtgevers. Het ontzorgen van deze opdrachtgevers staat bovenaan de lijst. De medewerkers zijn trots op hun werk. Het leveren van kwaliteit staat altijd voorop en zij vinden het dan ook zeer belangrijk dat onze opdrachtgevers tevreden zijn met het resultaat en met de wijze waarop het proces verloopt.

Onze deskundige en gemotiveerde medewerkers zijn flexibel inzetbaar, onderscheiden zich door hun pragmatische en kwalitatieve wijze van werken en kunnen adviseren waar nodig.
Onze sterke punten

Goed en kwalitatief werk tegen een eerlijke prijs

Haar wijze van dienstverlening

Het leveren van hoog kwalitatief werk

Flexibiliteit

Het nakomen van afspraken

Haar veelzijdigheid en betrokkenheid

Het veilig werken

NICOLAAS BOUWMAN
Laatste nieuws
Klaar voor een samenwerking?
Neem contact met ons op
We zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag op:

030 - 6339808 of 06 - 51226642

Oud Wulfseweg 17A, 3992LT Houten

  Wij zijn aangesloten bij:

  Volg ons op social media:

  030 - 6339808
  info@bouwmanverhuur.nl
  Oud Wulfseweg 17A, 3992LT Houten

  Copyright © 2023
  Nicolaas Bouwman.